27 Şubat 2009 Cuma

Baby Girls









Moda, Paris

A model wears a creation as part of the Marlies Dekkers 'lingerie' Ready to Wear Spring Summer 2009 collection presented during the Paris Fashion Week, in Paris, France






A model takes to the catwalk with an outfit by French fashion designer Isabel Marant during the presentation of her Spring Summer 2009 Ready-to-Wear collection in Paris, France, 29 September 2008.

A model presents a creation by Cacharel fashion house as part of its Spring Summer ready to wear collection 2009, in Paris, France,

Versace 2009










Şık ceketler, 2009 İlkbahar Yaz sezonunun modası büyük çantalar ve kemerlerle beraber Versace koleksiyonunu bir bütün haline getiriyor. Siyah ve Beyaz, Versace 2009 İlkbahar Yaz koleksiyonun çok uyumlu bir şekilde, adeta dans ediyor. Değerli taşlarla süslenmiş ayakkabılar, hoş bir görüntü sunuyor. Kısaca Versace kendine özgü tasarımları ile yine göz alıcı.




Kate Moss







Günlük hayatında sadeliği ve mütevaziliği ile beğendiğim bir mankendir Kate Moss. Herzaman kendine özgü giyimi ile dikkat çeken mankeni gece yaşamında görmek neredeyse imkansız.

Kate Moss Shopping In London




Cameron Diaz



26 Şubat 2009 Perşembe

2009 Trendleri

15 Kasım günü yapılan Victoria's Secret defilesinin meleklerinin hazırlıkları.Kate Moss'un saçları sarı iken şimdi platin rengiyle dikkat çekiyor.
2009 yaz defilelerinde ünlü tasarımcıların modelleri genellikle tek omuz açık elbiseler ve transparan kıyafetler olacak. Lindsay Lohan ve Paris Hilton'un kıyafetleri tek omuz açık ve transparan, onlar şimdiden modayı ele geçirmişler.

Kadınların İç Dünyası





Bir kadının hatta tüm insanların en rahat olduğu zaman şüphesizdir ki evinde geçirdiği, üzarinde rahat giysilerin olduğu zamandır. Yukarıdaki iç çamaşırlarının farklılığı, çoğumuzun evinde giyemeyeceği türden dahi olsa çok şık ve çekici.

Ayakkabı dünyası

Salvatore, D&G, Ferragamo, Jimmy Choo


Hermes, Versace, Wivienne Westwood


Celine, dior, Missoni, Stella Mc Cartney, YSL,Gucci


Christian Lacroix, Hermes, Louis Vuitton, Givenchy, Christian Lauboutin

Gucci fine jewellery and watches








Kendimi genelde gucci ürünlerinden kullandığımda daha mutlu ve kaliteli hissederim bunun örneği yukarıdaki Gucci'nin şahaser eseridir. Bayan olmanın avantajlarını kullanalım ve kendimize hediyeler alalım.

Gucci-2






Bunlar da 2009 kış koleksiyonu.

Gucii







Gucci 2009 ayakkabı koleksiyonunu görmenizi tavsiye ediyorum. Ayakta duruşları, fotoğraflarda göründüklerinden daha şık duruyor garanti ediyorum.
    follow me on Twitter